Home of Innergy

Refresh Your Self

Pool van coaches

Gemma Oude Veldhuis

houdt van beweging, daarom: GO for grow.

"Zolang je in beweging blijft, zal er altijd iets gebeuren, blijf je altijd ervaren en dus leren. Als ondernemerscoach, trainer en spreker verzorg ik maatwerk communicatie- en leiderschapstrajecten, die door theorie én beleving veel beter in te passen zijn in dagelijks leven zakelijk en privé."


Voor meer informatie zie GO for Grow

Jan-Simon-Brouwer prof 2

Jan Simon Brouwer

is sympathiek príkkelend, alert en helder.

"Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen. Vanuit de praktijk inzoomen op patronen in jouw gedrag, je overtuigingen en je behoeften. De focus: wat kun jij zelf anders benaderen en doen om je situatie te veranderen?"


Voor meer informatie zie Cactustrainingen

René Hendriks

is verliefd op progressie, verslaafd aan creatie.

“Ik hou van levensgenieters, oftewel van iedereen die zijn / haar leven ten volle benut ongeacht de situatie waar men in zit. Het is mijn drijfveer als ik een klein zetje kan geven in het verder stimuleren hiervan.”


Voor meer informatie zie Bureau aan zee

Rob-Zwaan-prof-300x225 TRANSPARANT

Rob Zwaan

is een denkende doener.

"Creëren. Van ‘niets naar iets brengen’. Die heerlijke opwinding voelen als alles op een natuurlijke manier samenvalt. Tijdens een waardevol gesprek. Bij het componeren van een kippenvel melodie of als woorden zich vormen tot een tekst die binnenkomt. Voor Rob geeft dat het leven kleur én geur!"

Marcel Hesseling

is kennisvol, doordacht en sympahtiek.

Vanuit zijn sportieve achtergrond en ervaring als voedingsadviseur voor diverse topsporters en topsportteams zoals Lotto Jumbo en Astana Pro Cycling Team weet Marcel als geen ander welke brandstof nodig is om topprestaties te leveren. "Voeding is energie! Je voedingskeuzes bepalen welke energie je binnenkrijgt en hoe je hierop functioneert. Ik wil mensen inspireren zich meer te verdiepen in wat voeding met je doet, en laten ervaren wat voeding voor verschil kan maken om je persoonlijke of sportieve doelen te behalen."

Kim Feelders

is direct, oprecht en mensgericht.

Als family coach is zij gespecialiseerd in samen opvoeden, samen echtscheiden, en samen verder. "Ik ben sinds 1994 werkzaam in de jeugdhulpverlening, bij de Raad voor de kinderbescherming en op het gebied van complexe echtscheidingen. 'Pragmatisch verder' is mijn doel."


Voor meer informatie zie De Praatfabriek

Maarten de Haan prof 1

Maarten de Haan

is pragmatisch, doordacht en no nonsense.

"Doen is het nieuwe denken. Ik ga graag met mensen en teams op zoek naar nieuwe ervaringen, met zichzelf en elkaar. Bewust, gericht en speels."Voor meer informatie zie BLND Academy

Jan de Vreugd

is divers qua achtergrond en breed in begrip.

"Ik heb geprobeerd boer te worden in Canada, maar ben vervolgens als spijtoptant teruggekeerd naar Nederland waar ik in mijn coachingswerk dankbaar gebruik maak van het enneagram, managementdrives, karakterstructuren en kernkwadranten. Verder profiteer ik dagelijks van de inzichten van Carl Rogers en met name van zijn ‘client-centered therapy."

Alexandra Dik

is een inspirerende doener.

Alexandra gelooft dat een goed functionerende geest in een gezond lichaam zit. Daarbij hoort een gezond gewicht met een lichaam dat genoeg beweging, ontspanning en rust krijgt. Maar: "Natuurlijk moet men wel kunnen genieten. Doel is dit duurzaam bereiken. Dat kan alleen maar met een complete, gezonde leefstijl met een goede balans."

Contact?

Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)